Woensdag in nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer: rapper Donnie

Woensdag in nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer: rapper Donnie
Eerste aflevering van nieuwe reeks

Kijktip :

In het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer, vanaf woensdag 5 januari te zien op RTL 4, gaat presentator Art Rooijakkers weer op bezoek bij een variëteit aan bekende Nederlander. In de eerste aflevering is dat rapper Donnie.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Excentriek
De afgelopen jaren heeft de carrière van Donnie een enorme vlucht genomen. Hij is één van de meest excentrieke rappers van Nederland, maar toch gaat het bij deze woordkunstenaar en hitmachine voor de wind. Hij heeft al een aantal bijzondere samenwerkingen op zijn naam staan, bijvoorbeeld met Raymond van Barneveld, Frans Bauer, Frans Duijts en René Froger.

Worstelingen
In de herfst van 2021 scoorde Donnie zijn voorlopig grootste hit met 'Bon gepakt'. Hoewel hij dus veel succes heeft, vertelt Donnie openhartig over de worstelingen in zijn leven. Thuis ziet Rooijakkers een lieve, rustige en zorgzame vader, maar dat verandert op het podium van een uitverkocht Paradiso. Daar ontpopt Donnie zich als een waar podiumbeest.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer is vanaf woensdag 5 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer: rapper Donnie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV