Nieuw seizoen Marble Mania begint donderdag op SBS6 met de Meilandjes

Nieuw seizoen Marble Mania begint donderdag op SBS6 met de Meilandjes
Welke Meiland is de beste knikkeraar?

Kijktip :

Vanaf donderdag 6 januari is de meest onverwachte SBS6-hit van 2021 terug op televisie. In het tweede seizoen van Marble Mania gaan diverse BN'ers in elke aflevering de strijd met elkaar aan op de knikkerbaan.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deelnemers
De komende weken komt een breed scala aan deelnemers op bezoek in de studio bij Winston Gerschtanowitz, zoals Veronica Inside-mannan Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, de zingende zusjes van OG3NE en darters Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen en Vincent van der Voort. In de eerste aflevering doet de familie Meiland mee.

Bekijk alle deelnemers aan Marble Mania op Gids.tv.

Spellen
Martien en Erica spelen alleen en Maxime en Montana vormen een team. Dit keer is er ook bloedfanatiek publiek aanwezig in de studio, en er worden weer diverse nieuwe spellen gespeeld dit seizoen. De spellen zijn wel weer onderverdeeld in behendigheidsspellen en geluksbanen, om vervolgens de grote finale te spelen - waarmee geld voor het goede doel verdiend kan worden.

Het nieuwe seizoen van Marble Mania is vanaf donderdag 6 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV