Robert De Niro schittert in The Intern, donderdag te zien op Net5

Robert De Niro schittert in The Intern, donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

In zijn lange carrière heeft Robert De Niro vele filmklassiekers gemaakt, zoals The Godfather Part II, Taxi Driver, The Deer Hunter, Raging Bull en Goodfellas. Eén ding is duidelijk: The Intern zit niet op dat niveau. Dat neemt niet weg dat dit wél een heerlijke feelgood-comedy is. Donderdag is-ie te zien op Net5 en je kunt The Intern streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
De zeventigjarige weduwnaar Ben Whittaker is op zoek naar een zinvolle invulling van zijn leven. Hij kan namelijk niet bepaald genieten van zijn pensioen, dat niet voldoet aan de verwachtingen die hij ervan had. Ben besluit aan de slag te gaan als senior stagiair bij een modewebsite, die wordt gerund door Jules Ostin. Na de nodige opstartproblemen groeit Ben steeds meer in zijn rol, en uiteindelijk blijkt hij een waardevolle aanvulling van het team te zijn. Er ontstaat ook een warme band tussen hem en Jules.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Het afgelopen decennium zagen we Robert De Niro maar zelden in iets goeds. Een paar keer konden we genieten van zijn acteertalent, zoals in Silver Linings Playbook, Joker en The Irishman. De veteraan legde zich vooral toe op dramatische comedy's, maar gelukkig bleek The Intern de uitzondering op de regel op dit gebied. Deze film is een heerlijke feelgood-productie geworden, met een charmante cast en een lekker voortkabbelend verhaal. Weinig opzienbarend dus, maar wél erg leuk om naar te kijken.

Cast
Naast Robert De Niro (The Irishman) en Anne Hathaway (Interstellar) zijn ook Rene Russo (Nightcrawler) en Anders Holm (Inherent Vice) te zien in The Intern. Deze productie is geregisseerd door Nancy Meyers (The Holiday).

The Intern (2015) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is donderdag 6 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, romantiek. Speelduur: 121 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV