Serierecensie: Harlan Coben's Stay Close blijft tot de spannende finale verrassen

Serierecensie: Harlan Coben's Stay Close blijft tot de spannende finale verrassen
Van de makers van The Stranger

Film :

Vanaf 31 december staat de serie Stay Close op Netflix. Wie zin heeft in een typische Britse thriller die je soms op het puntje van je stoel laat zitten, gaat genieten van deze misdaadserie met een leugentje om bestwil. Lees hier de serierecensie van Stay Close.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Everyone Has Secrets
Het verhaal draait om drie mensen die leven met een groot geheim. Moeder Megan heeft een wild verleden en is steeds meer ontevreden met haar huidige leven. De getalenteerde fotograaf Ray kwijnt weg in zijn nietszeggende baan bij een roddelkrant en rechercheur Broome heeft moeite om een oude zaak los te laten. Als een oude bekende van Megan schokkend nieuws komt brengen, gaat het balletje rollen.

Actrice Cush Jumbo speelt moeder Megan in de serie 'Stay Close'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,0

Deze achtdelige miniserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van misdaadschrijver Harlan Coben (bekend van onder andere The Stranger). Net als in The Stranger speelt acteur Richard Armitage in deze serie een grote hoofdrol - als fotograaf -. Als kijker voel je de amateur-detective in jezelf opkomen, want het spannende plot gaat alle kanten op en weet tot de laatste aflevering te verrassen. Een vermakelijke wegkijker die uit zijn voegen barst van de clichés, overbodige flashbacks en toevalligheden. Fans van misdaadseries zullen zeker genieten, met nu het Engelse Blackpool als decor. Ook lekker: deze serie krijgt geen seizoen 2, waardoor je naar een afgerond verhaal kijkt. Drie sterren.

Cast
Naast Cush Jumbo (The Good Fight) zijn ook Richard Armitage (Ocean's Eight), Daniel Francis (Once Upon a Time), James Nesbitt (The Missing) en Jo Joyner (EastEnders) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Richard Fee en Nicola Shindler (The Stranger).

Vanaf 31 december 2021 is de serie Stay Close te zien op Netflix. Genre: Drama, Misdaad, Mysterie. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 47 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Harlan Coben's Stay Close blijft tot de spannende finale verrassen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV