Nieuw seizoen The Voice of Holland begint vrijdag met Glennis Grace als nieuwe coach

Nieuw seizoen The Voice of Holland begint vrijdag met Glennis Grace als nieuwe coach
Zangeres vervangt Jan Smit

Kijktip :

Vanaf vrijdag 7 januari is het nieuwe seizoen van The Voice of Holland te zien op RTL 4. De spectaculaire muzikale zoektocht naar nieuwe talent is terug met een nieuwe coach én een extra Videoland-competitie voor afvallers.

The Voice of Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Coaches
Jan Smit geeft er na één seizoen als coach van The Voice of Holland alweer de brui aan. Hij wordt vervangen door zangeres Glennis Grace, die op zoek gaat naar de beste zangstem van Nederland. Dat doet ze niet alleen; de drie vertrouwde gezichten uit de vorige seizoenen (Ali B, Anouk en Waylon) keren ook weer terug. We beginnen als vanouds met de blind auditions.

Maan en Typhoon
Er zijn dit seizoen echter nóg twee coaches, Maan en Typhoon. Zij bieden een alternatief voor deelnemers bij wie geen enkele stoel draait. Als 'comeback stage coaches' kiezen Maan en Typhoon kandidaten die volgens hen onterecht zijn afgevallen. Die belanden in een Videoland-competitie, waarvan de twee beste deelnemers terugkeren in de kwartfinales van The Voice.

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Voice of Holland begint vrijdag met Glennis Grace als nieuwe coach of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV