Flikken Maastricht seizoen 16 vanaf vrijdag 7 januari te zien op NPO 1

Flikken Maastricht seizoen 16 vanaf vrijdag 7 januari te zien op NPO 1
Het verhaal van Wolfs en Eva gaat verder

Kijktip :

Vanaf vrijdag 7 januari is het gloednieuwe, zestiende seizoen van Flikken Maastricht te zien op NPO 1. In het nieuwe seizoen krijgen rechercheurs Floris Wolfs (gespeeld door Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf) weer het nodige voor de kiezen.

Flikken Maastricht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verleden
In deze nieuwe reeks krijgen Eva en Wolfs te maken met een nieuwe teamchef, Donna Martina. Haar aanstelling bleek de schok aan het einde van het vorige seizoen te zijn. Hun verleden zit een goed functioneren en een prettige samenwerking in de weg - zeker als Donna weigert te luisteren wanneer Wolfs en Eva merken dat ze niet de enigen zijn die moeite met haar hebben.

Persoonlijke wraak
Naast een nieuwe teamchef wachten Wolfs en Eva nog meer uitdagingen. Zo krijgen ze in dit seizoen ook van doen met een buitengewoon slimme tegenstander, die uit is op persoonlijke wraak op Wolfs en Eva. Hoe verder ze in het nauw gebracht worden, hoe minder de twee worden geloofd door hun meerderen in hun overtuiging dat hun leven op het spel staat...

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV