Nieuw seizoen Weet ik veel vanaf zaterdag 8 januari te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Weet ik veel vanaf zaterdag 8 januari te zien op RTL 4
Beau van Erven Dorens is terug met kennisquiz

Kijktip :

Beau van Erven Dorens is er maar druk mee. Naast zijn dagelijkse talkshow Beau is hij vanaf zaterdag 8 januari ook op RTL 4 te zien met een gloednieuw seizoen van de kennisquiz Weet ik veel.

Weet ik veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

BN'ers
In elke aflevering van deze quiz ontvangt Van Erven Dorens drie bekende Nederlanders in de studio. Zij worstelen zich door vijftig kennisvragen heen, die over van alles kunnen gaan - geen onderwerp blijft onbelicht. Uiteindelijk hopen de BN'ers een mooi rapportcijfer te ontvangen, gebaseerd op hun score in de quiz.

Studenten
Daarnaast zit de studio elke week vol met een groep studenten, die dezelfde vragen voorgeschoteld krijgen. Ook hier wordt gestreden voor een goed cijfer, want de knapste kop van de avond mag samen met de best scorende BN'er de finale spelen. Samen hopen ze een mooi geldbedrag bij elkaar te spelen: de student voor zichzelf, de BN'er voor een goed doel.

Het nieuwe seizoen van Weet ik veel is vanaf zaterdag 8 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Weet ik veel vanaf zaterdag 8 januari te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV