Cabaretshow Numero Uno van Ronald Goedemondt zaterdag te zien op SBS6

Cabaretshow Numero Uno van Ronald Goedemondt zaterdag te zien op SBS6
Nieuwste voorstelling van populaire cabaretier

Kijktip :

Ronald Goedemondt is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste cabaretiers van Nederland. Ook met zijn nieuwste voorstelling Numbero Uno trok hij volle zalen, tot de coronacrisis roet in het eten gooide. Zaterdag is de show te zien op SBS6.

Numero Uno van Ronald Goedemondt gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Rustiger?
Ronald Goedemondt, ook bekend van het komische sketchprogramma Sluipschutters, is verder. Wijzer, volwassener en rustiger? Nee, dat niet. De cabaretier voert nog altijd een strijd met de doctrine van alledag, en die strijd lijkt nu zelfs te pieken. Toch heeft hij zichzelf enkele inzichten verschaft.

Afstand
Want hoe groter de afstand tot zijn verleden, hoe meer er naar boven komt bij Goedemondt. Maar wat gebeurt er met je als je altijd maar doordendert en niet weet hoe je jezelf op de eerste plaats moet zetten? Goedemondt onderzoekt dit met de verbale energie-explosie die we zo goed van hem kennen.

De voorstelling Numero Uno van Ronald Goedemondt is zaterdag 8 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de cabaretshow Numero Uno van Ronald Goedemondt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Numero Uno van Ronald Goedemondt zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV