Donderdag in Op1: Johan Derksen over de start van SBS6-programma VI Vandaag

Donderdag in Op1: Johan Derksen over de start van SBS6-programma VI Vandaag
Dit zijn de gasten van donderdag 6 januari

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Sven Kockelmann en Fidan Ekiz. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 6 januari

  • Met het stoppen van Veronica Inside leek het er even op dat Johan Derksen van de buis zou verdwijnen. Maar met de komst van het nieuwe VI Vandaag zien we hem straks niet twee, maar vijf avonden per week op tv. Minder voetbal, meer actualiteit en ongetwijfeld dezelfde humor. Vanavond bij Op1 vertelt Johan Derksen over deze nieuwe show en zijn besluit om toch gewoon door te gaan. VI Vandaag is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag om 21.40 uur te zien op SBS6.

  • Hugo de Jonge blikt vanavond eenmalig terug op zijn werk. Bijna twee jaar was hij als verantwoordelijk minister volop in de weer met nieuwe coronagolven, lockdowns, vaccinatiecampagnes en IC-bedden. Zeer ernstige bedreigingen voor hem en zijn gezin waren het gevolg. Over de gevolgen én zijn nieuwe werkzaamheden als woonminister vertelt hij vanavond zeer uitgebreid bij Op1.

  • Precies één jaar geleden, op 6 januari 2021, bestormde een grote massa Trump-aanhangers het Amerikaanse Capitool. Een gebeurtenis die de Amerikaanse bevolking diep heeft gespleten. Waait de anti-democratische wind ook over naar Nederland? Vanavond bij Op1 gaan NRC-columnist Aylin Bilic en Amerikadeskundige Raymond Mens hierover in gesprek.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Johan Derksen over de start van SBS6-programma VI Vandaag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV