Donderdag in Beau: Rita Verdonk over terugkeer in de politiek en meer

Donderdag in Beau: Rita Verdonk over terugkeer in de politiek en meer
Dit zijn de gasten van donderdag 6 januari

Kijktip :

We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 6 januari.

De gasten bij Beau van donderdag 6 januari

  • Oud-minister Rita Verdonk keert terug in de politiek. Als running mate van Richard de Mos
    doet ze mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van Den Haag. Samen schuiven ze aan bij Beau.
  • Wereldwijd verpulvert omikron alle bestaande besmettingsrecords. Maar ondanks die snel oplopende besmettingen is er ook positief nieuws. Dat bespreken we met modelleur infectieziekten Marino van Zelst en hoogleraar immunologie Marjolein van Egmond.
  • Een optreden bij een talentenjacht wordt doorgaans door miljoenen mensen bekeken, je verliest of je wint, maar wat er daarna met je gebeurt blijft voor het grote publiek onbekend, tot het programma Better Than Ever.Martijn Krabbé, Waylon en kandidaat Ehsan schuiven aan.
  • Het is exact één jaar geleden dat woedende Trumpaanhangers in Washington het Capitool bestormden. Vandaag was er op die plek een herdenking met een speech van president Joe Biden. Correspondent Michiel Vos was erbij en vertelt erover bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: Rita Verdonk over terugkeer in de politiek en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV