Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice of Holland, Flikken Maastricht seizoen 16

Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice of Holland, Flikken Maastricht seizoen 16
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 januari

Kijktip :

Met de komst van het nieuwe jaar is er ook een nieuw tv-seizoen aangebroken. Dat levert vanavond weer veel moois op, zoals het nieuwe seizoen van The Voice of Holland en seizoen 16 van misdaadserie Flikken Maastricht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: The Voice of Holland

RTL 4
20:00 uur

De spectaculaire muzikale zoektocht naar nieuw talent is terug. In het nieuwe seizoen van The Voice of Holland zien we een nieuwe coach (Glennis Grace vervangt Jan Smit) én een extra Videoland-competitie voor afvallers. Want voor de deelnemers waar geen enkele stoel draait zijn er nog Maan en Typhoon, die de kandidaten die volgens hen onterecht afvielen opvangen en hen een kans bieden om alsnog in de kwartfinale te komen.


Terug: De Alleskunner

SBS 6
20:30 uur

De afvalrace De Alleskunner is terug met een nieuw, derde seizoen waarin de deelnemers 99 spellen spelen waarbij steeds één persoon afvalt. In de eerste rondes moeten de deelnemers onder andere popcorn maken, eieren veilig naar de overkant brengen door middel van een koekenpan, een rood veertje vangen uit een gigantische verenregen en een rebus oplossen die voorbijkomt op een aantal rijdende tuktuks.


The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond het fantasy-epos The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring te zien. De hobbit Frodo heeft een magische ring in zijn bezit gekregen die over onvoorstelbare krachten beschikt. De ring kan, als hij in verkeerde handen valt, veel onheil veroorzaken. Frodo begint met drie vrienden aan een gevaarlijke reis om de ring in de krater van de vulkaan Orodruin te laten verdwijnen en zo De Ring voor eens en voor altijd onschadelijk te maken.


Nieuw: 20 jaar VI: einde van een tijdperk

Veronica
20:30 uur

Voetbaltalkshow Veronica Inside is niet meer nu Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen komende maandag met hun nieuwe dagelijkse talkshow VI Vandaag starten (21.35 uur op SBS6). Veronica blikt de komende tijd terug op de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twintig jaar in het programma 20 jaar VI: einde van een tijdperk.


Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 16

NPO 1
20:35 uur

Vanavond start het nieuwe, zestiende seizoen van Flikken Maastricht. Rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen krijgen weer met uiteenlopende zaken te maken. Eva en Wolfs hebben een nieuwe teamchef; Donna Martina. Dat bleek de schok van het eind van het vorige seizoen. Hun verleden zit een goed functioneren in de weg. Zeker als Donna weigert te luisteren wanneer Wolfs en Eva merken dat ze niet de enige zijn die moeite hebben met Donna.


Terug: MAX PubQuiz

NPO 1
21:25 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van MAX PubQuiz, waarin Sybrand Niessen in kroegsfeer verschillende teams ontvangt voor een quiz over uiteenlopende onderwerpen. Elke week strijden zes teams van twee tegen elkaar om de winst. In vijf rondes van vier vragen wordt hun kennis getest. De winnaars spelen in de finale om de felbegeerde MAX-PubQuizbokaal.


Nieuw: In het kielzog van de Mayflower

NPO 2
22:10 uur

Geschiedenisliefhebber Leo Blokhuis onderzoekt de ontstaansgeschiedenis van de Verenigde Staten en de Nederlandse invloeden daarbij in het nieuwe programma In het kielzog van de Mayflower. Ruim 400 jaar geleden vertrok het legendarische schip de Mayflower naar de Nieuwe Wereld met een groep Engelse protestanten uit Leiden. Zij worden gezien als grondleggers van de Verenigde Staten.


Nieuw: Close to Me

NPO 2
22:55 uur

Vanaf vanavond is de Britse thrillerserie Close to Me, over een vrouw met geheugenverlies, elke vrijdag rond 23.00 uur te zien op NPO 2. Na een ongelukkige val heeft Jo last van geheugenverlies, waardoor ze het laatste jaar van haar leven kwijt is. Niet lang nadat ze ontwaakt uit een kunstmatig coma kan ze het ziekenhuis verlaten. Eenmaal thuis begint ze te twijfelen of haar val wel een ongeluk is.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice of Holland, Flikken Maastricht seizoen 16 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV