Zondag in De gevaarlijkste wegen: Henk Grol en Frank van der Lende in Guatemala

Zondag in De gevaarlijkste wegen: Henk Grol en Frank van der Lende in Guatemala
Ex-judoka en radio-dj gaan de uitdaging aan

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van De gevaarlijkste wegen, zondag 9 januari te zien op NPO 3, worden ex-judoka Henk Grol en radio-dj van 3FM Frank van der Lende aan elkaar gekoppeld. Zij reizen per auto door Guatemala.

De gevaarlijkste wegen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jungle
Guatemala is het land van de Maya's en ligt in Midden-Amerika, waar het grenst aan Mexico, Belize, Honduras en El Salvador. De jungle tiert hier welig en het kleurrijke land is het decor voor deze aflevering van De gevaarlijkste wegen, waarin Grol en Van der Lende samen op reis gaan. Deze tocht brengt hen langs een aantal bijzondere plekken.

Sierra Madre
De reis voert Grol en Van der Lende bijvoorbeeld langs de historische Maya-stad Tikal, over de pieken van de Sierra Madre en naar het culturele hart van Guatemala: Antigua. Onderweg worden de heren geconfronteerd met uitdagingen, maar ook met de littekens en de trots van dit natuurrijke land.

De gevaarlijkste wegen is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De gevaarlijkste wegen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in De gevaarlijkste wegen: Henk Grol en Frank van der Lende in Guatemala of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV