Zondag 9 januari in Lago di Beau: Maan en Tijl Beckand

Zondag 9 januari in Lago di Beau: Maan en Tijl Beckand
Bekende gasten aan het Comomeer

Kijktip :

Zondag 9 januari is de tweede aflevering van het programma Lago di Beau te zien op RTL 4. In deze vernieuwde versie van Villa Felderhof ontvangt Beau van Erven Dorens bekende Nederlanders voor een goed gesprek en bijzondere activiteiten.

Lago di Beau gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gasten
In deze tweede aflevering komen zangeres Maan de Steenwinkel en presentator/comedian Tijl Beckand op bezoek in het vakantiehuisje van Beau aan het prachtige Comomeer, in Noord-Italië. Beau van Erven Dorens neemt zijn gasten mee op pad langs pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor.

Humor
Deze schitterende omgeving biedt Beau de perfecte setting voor een aantal openhartige gesprekken, verrassende activiteiten en natuurlijk veel humor. Beau vertelt: "Ik heb mijn gasten van een hele andere kant leren kennen en ik verheug me erop om dat aan het publiek te laten zien!"

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag 9 januari in Lago di Beau: Maan en Tijl Beckand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV