Nieuw seizoen Met het mes op tafel vanaf maandag te zien op NPO 2

Nieuw seizoen Met het mes op tafel vanaf maandag te zien op NPO 2
Herman van der Zandt is terug

Kijktip :

Vanaf maandag 10 januari is presentator Herman van der Zandt weer terug met een gloednieuw seizoen van Met het mes op tafel. Samen met zijn vaste kompanen Mylou Frencken en Klaas van Dijk legt hij kandidaten weer uiteenlopende vragen voor.

Met het mes op tafel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rondes
Elke aflevering begint met drie kandidaten aan tafel. Ze spelen eerst vier rondes van elk vier vragen, waarna één van hen het strijdtoneel zal moeten verlaten. Dat is de speler die op dat moment het minste geld in kas heeft. Er kan geld verdiend worden door zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden, maar ook door slim in te zetten en te bluffen.

Finale
Er mag namelijk meerdere keren per ronde ingezet worden, met minstens tien en maximaal vijftig euro per keer. Geld verdienen hoeft overigens niet het verschil te maken; door slim te passen kun je ook winnen. De winnaars van de afleveringen van maandag, dinsdag en woensdag keren op donderdag terug voor de grote finale.

Het nieuwe seizoen van Met het mes op tafel is vanaf maandag 10 januari elke maandag tot en met donderdag rond 20.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Met het mes op tafel vanaf maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV