Recensie: Mother/Android is weeën opvangen in apocalyptische wereld op Netflix

Recensie: Mother/Android is weeën opvangen in apocalyptische wereld op Netflix
Knip de navelstreng door met Chloë Grace Moretz en Algee Smith

Film :

Vanaf 7 januari staat de film Mother/Android op Netflix. Deze sciencefictionthriller heeft heel veel potentie, maar maken het je makkelijk: eeuwig zonde. De saaie hoofdpersonages en een puffende Chloë Grace Moretz helpen ook zeker niet mee. Lees hier de filmrecensie van Mother/Android.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"We are all programmed to survive"
Wanneer hun vaderland te maken krijgt met een alles verwoestende oorlog met betrekking tot artificiële intelligentie, poogt Georgia met haar vriend Sam het conflict te ontvluchten. Het stel hoopt een veilig onderkomen te vinden, zeker nu in de laatste dagen voordat ze op bevallen staat. De twee komen terecht bij een kamp van de rebellerende androïden.

Actrice Chloë Grace Moretz en Algee Smith in de film 'Mother/Android'

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 4,7

Met het zeer matige The 5th Wave nog op ons netvlies probeert actrice Chloë Grace Moretz iets goed te maken. Dat probeert ze dan met iets dat misschien nog wel rampzaliger is: Mother/Android. De start begint hoopgevend met hele aardige special effects, en een slachtpartij in een huiskamer. Dit zorgt er wel voor dat je naar iets vermakelijks zit te kijken. Dat duurt niet lang: vooral het saaie stel Georgia en Sam weet het allemaal niet heel spannend te maken. Het verhaal is mager - ga van punt A naar veilige punt B - en de ontknoping is over-de-top dramatisch, wat je als kijker absoluut ook niet wil. Een slechte film met een zwangere, kreunende en trage Chloë Grace Moretz in de hoofdrol. Mocht je de film toch opzetten, heel veel sterkte. Één ster.

Cast
Naast Chloë Grace Moretz (Shadow in the Cloud) en Algee Smith (Judas and the Black Messiah) zijn ook Raúl Castillo (Army of the Dead) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Mattson Tomlin (Solomon Grundy).

Vanaf 7 januari 2021 is de film Mother/Android te zien op Netflix. Genre: Thriller, Sciencefiction, Drama. Tijdsduur: 116 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Mother/Android is weeën opvangen in apocalyptische wereld op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV