Sam Rockwell wil weer in superheldenfilms spelen

Sam Rockwell wil weer in superheldenfilms spelen
Acteur verscheen in Iron Man 2

Nieuws :

Sam Rockwell zou best willen terugkeren in de superheldenfilms van Marvel. Eerder speelde Rockwell, bekend van onder meer Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, een rol als slechterik in Iron Man 2 (2010).

Zijn rol als slechterik Justin Hammer werd door critici goed ontvangen - in tegenstelling tot de film zelf. "Natuurlijk", antwoordt Rockwell op de vraag van The Hollywood Reporter of hij ooit weer terug zou willen keren in de zogenoemde Marvel Cinematic Universe, het gedeelde universum met Marvel-superhelden.

"Een paar goede vrienden van mij werken nog steeds in die franchise. Zoals Jeremy Renner (Hawkeye). En ik ben goede vrienden met Chris Evans (Captain America) en Mark Ruffalo (The Hulk)." Ook de Iron Man-acteur zelf kent Rockwell goed. "Het is altijd lachen met Robert Downey Jr."

Sam Rockwell als Justin Hammer in Iron Man 2.

Het is niet bekend of Rockwell ook daadwerkelijk gaat terugkeren. Zijn rollen hebben hem inmiddels ver gebracht: dit jaar is hij zelfs genomineerd voor de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol. Hij speelde de verloren agent Dixon in de Oscar-favoriet Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

De eerstvolgende film uit de Marvel Cinematic Universe is Avengers: Infinity War. Die draait vanaf 25 april in de bioscopen. Black Panther is momenteel te zien en gooit hoge ogen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sam Rockwell wil weer in superheldenfilms spelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV