Serierecensie: In Flikken Maastricht seizoen 16 is er serieuze tegenstand

Serierecensie: In Flikken Maastricht seizoen 16 is er serieuze tegenstand
Floris Wolfs en Eva van Dongen zijn terug

Film :

Vanaf 7 januari is het zestiende seizoen van Flikken Maastricht op NPO 1 en NPO Plus. Wolfs en Van Dongen komen onder een vergrootglas te liggen: zeker als een nieuwe baas de scepter gaat zwaaien. Lees hier de recensie van het zestiende seizoen van Flikken Maastricht.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Concurrent
De serie Flikken Maastricht draait om een team van rechercheurs en politieagenten in de stad Maastricht. Floris Wolfs en Eva van Dongen zijn de hoofdpersonages. Aan het eind van het vijftiende seizoen zien we dat Wolfs een auto met explosieven het water in rijdt, maar zien we een concurrent de leiding over het bureau nemen.

Bron: NPO

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,4

Deze beoordeling gaat over de eerste aflevering van Flikken Maastricht S16.

Het zestiende seizoen van de allereerste Flikken tikt natuurlijk niet het niveau van de eerste seizoenen aan, maar dit seizoen heeft wel alle factoren in huis om er een goed seizoen van te maken. Tygo Gernandt (Eddie) en Joy Wielkens (Donna) zijn ingrediënten die dit seizoen goed doen: natuurlijk overwicht tegenover de twee hoofdrolspelers. Voorlopig bevalt de richting ons wel, alhoewel we bang zijn dat ze opnieuw teruggaan naar de bekende structuur "elke week een zaak". 3 sterren.

Cast
Victor Reinier (Nova Zembla) en Angela Schijf (Meisje van Plezier) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Rolf Koot (De Belofte van Pisa).

Vanaf 7 januari 2022 is Flikken Maastricht seizoen 16 te streamen op NPO 1 en NPO Plus. Genre: Actie.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: In Flikken Maastricht seizoen 16 is er serieuze tegenstand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV