Mijn Beste Vriendin Anne Frank staat vanaf deze datum op Netflix

Mijn Beste Vriendin Anne Frank staat vanaf deze datum op Netflix
Met Aiko Mila Beemsterboer en Josephine Arendsen

Kijktip :

Topregisseur Ben Sombogaart heeft al vele pareltjes van films gemaakt. Na bijvoorbeeld De Tweeling imponeert hij weer met zijn volgende film, ditmaal met Aiko Beemsterboer (18) en Josephine Arendsen (16) in de hoofdrol. Vanaf 1 februari 2022 is Mijn beste vriendin Anne Frank ook op Netflix te zien.

Het verhaal
Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog net uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar verzwakte vriendin te helpen.

Acteur Roeland Fernhout en Josephine Arendsen in de film 'Mijn beste vriendin Anne Frank'

Lees hier onze filmrecensie van Mijn beste vriendin Anne Frank.

Cast
Naast Aiko Beemsterboer (Vechtmeisje) en Josephine Arendsen (Mijn Bijzonder Rare Week met Tess) zijn ook Julian Ras (Bennie Stout), Roeland Fernhout (Zusje) en Stefan de Walle (Oorlogsgeheimen) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Ben Sombogaart (Knielen op een Bed Violen).

Vanaf 1 februari 2022 is de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank te zien op Netflix. Genre: Drama. Tijdsduur: 103 minuten. IMDb-score: 6,6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mijn Beste Vriendin Anne Frank staat vanaf deze datum op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV