Recensie: Dangerous is nieuwe actiethriller op Netflix met grote namen

Recensie: Dangerous is nieuwe actiethriller op Netflix met grote namen
Met Scot Eastwood, Mel Gibson, Famke Janssen en Tyrese Gibson

Film :

Vanaf 5 januari 2022 is de film Dangerous te zien op Netflix. Een splinternieuwe release direct op Netflix, die ook zo op RTL 7 (meer voor mannen) geprogrammeerd kan worden. Niets mis mee, maar is het ook echt goed? Lees hier de filmrecensie van Dangerous.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dylan 'D' Forrester
De ex-gevangene Dylan 'D' Forrester en een hervormde sociopaat vechten tegen een bende zwaarbewapende huurlingen. Ondertussen probeert de sociopaat hij de waarheid achter de mysterieuze dood van zijn broer te achterhalen.

Met superschurk Kevin Durand in de film 'Dangerous'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 53% | IMDb ★ 5,0

Regisseur David Hackl (bekend van de horrorfilm Saw V) weet ook in deze actiethriller weer flink wat rood te verwerken. Een nasty-vechtscène waar scherven van een spiegel als moordwapen gebruikt worden: Het zijn enkele hoogtepuntjes van een verder matige film die we volgend jaar al vergeten zijn. Jammer, want er zitten toch een paar grote namen in deze B-film (en dat bedoelen we niet negatief). Met onder andere Famke Janssen en Mel Gibson in weinigzeggende rollen en de sympatieke Tyrese Gibson als Sheriff McCoy, die gewoon niet heel goed op zijn plek is. De schurk is wederom Primal-acteur Kevin Durand met zijn boevenkop. Ook Scott Eastwood kan de film niet redden, die mede door slecht camerawerk, een weinig spannend verhaal en een zeurende moeder weinig om het lijf is. Twee sterren.

Cast
Naast Scott Eastwood (Cash Truck) en Mel Gibson (Dragged Across Concrete) zijn ook Famke Janssen (Way Down), Tyrese Gibson (Fast & Furious 9), Kevin Durand (Resident Evil: Retribution) en Brenda Bazinet (Good Witch) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David Hackl (Life on the Line).

Vanaf 5 januari 2022 is de film Dangerous te zien op Netflix. Genre: Actie, Thriller. Tijdsduur: 99 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Dangerous is nieuwe actiethriller op Netflix met grote namen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV