Vanavond op tv: De finale van Klein maar Fijn, terug op de buis Metropolis

Vanavond op tv: De finale van Klein maar Fijn, terug op de buis Metropolis
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 9 januari

Kijktip :

Deze week ontvangt Beau van Erven Dorens tv-maker Tijl Beckand en zangeres Maan de Steenwinkel in zijn RTL 4-programma Lago di Beau. Beau voert openhartige gesprekken met zijn gasten. Ook zien we vanavond bij NPO 3 een nieuwe aflevering van De Gevaarlijkste Wegen. Bekijk hieronder alle tv-tips van vanavond.

Finale Klein maar Fijn
Janny van der Heijden en André van Duin varen vanavond in de tweede aflevering verder over de route van de Elfstedentocht, tussen Sloten en Workum. Ook is vanavond de finale van het SBS6-programma Klein maar Fijn, waarin de drie overgebleven miniatuurbouwers van Nederland het tegen elkaar opnemen, te zien. Wie o wie zal het programma winnen? En het internationale programma Metropolis, waarin de wereld wordt getoond door de ogen van lokale journalisten, is terug op tv met een nieuw seizoen. Bekijk alle tv-tips van zondag 9 januari hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: The Rock

Veronica
20:00 uur

De afvallige generaal Francis X. Hummel maakt zich met zijn marinecommando's meester van wat de best beveiligde gevangenis aller tijden was: Alcatraz. Ze gijzelen in de film The Rock een groep toeristen en vragen honderd miljoen dollar losgeld ter compensatie voor de familie van overleden manschappen tijdens geheime operaties. Als hun eis niet ingewilligd wordt, zullen vijftien zenuwgasraketten San Francisco treffen.


De Gevaarlijkste Wegen: Guatemala

NPO 3
20:20 uur

Deze week rijden radio-dj Frank van der Lende en ex-judoka Henk Grol in De Gevaarlijkste Wegen door Guatemala. Hun tocht brengt hen van de historische Maya stad Tikal, over de pieken van de Sierra Madre, naar het culturele hart van Guatemala: Antigua.


Terug: Metropolis

NPO 2
21:07 uur

Het internationale programma Metropolis, waarin de wereld wordt getoond door de ogen van lokale journalisten, is terug op tv met een nieuw seizoen. De journalisten gaan in hun eigen stad of land op zoek naar antwoorden op universele vragen. Presentator Stef Biemans leidt iedere aflevering op eigen wijze in en introduceert de lokale correspondenten.


Finale: Klein maar Fijn

SBS 6
21:30 uur

Vanavond is de finale van Klein maar Fijn bij SBS6 te zien, waarin de drie overgebleven miniatuurbouwers van Nederland het tegen elkaar opnemen. Voor de kleinste opdracht bouwen de miniaturisten, geheel op eigen wijze, een ieniemienie wereld in een juwelendoosje. En pakken ze voor de grootse opdracht groots uit met hun eigen meesterwerk.


Denkend aan Holland: concert, vis en stempels

NPO 1
21:33 uur

Janny van der Heijden en André van Duin varen in deze tweede aflevering van Denkend aan Holland verder over de route van de Elfstedentocht, tussen Sloten en Workum. Janny en André vertrekken uit Sloten, ontvangen hoog bezoek aan boord en worden op een geweldig concert getrakteerd. De eerste dag eindigt in Stavoren, waar wordt afgesloten met een lekker visje.


Lago di Beau: Maan & Tijl

RTL 4
21:33 uur

Vanavond ontvangt Beau van Erven Dorens Tijl Beckand en zangeres Maan in zijn programma Lago di Beau. Hij neemt Tijl en Maan mee op pad met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: De finale van Klein maar Fijn, terug op de buis Metropolis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV