Vanavond op tv: start VI Vandaag, nieuw seizoen Help, mijn man is klusser!

Vanavond op tv: start VI Vandaag, nieuw seizoen Help, mijn man is klusser!
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 10 januari

Kijktip :

Vanavond gaat de gloednieuwe talkshow VI Vandaag, waarin de heren van Veronica Inside de actualiteit bespreken, van start op SBS6. Verder onder meer een nieuw seizoen van Help, mijn man is klusser! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 10 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Met het Mes op Tafel

NPO 2
20:05 uur

De kennis- en blufquiz Met het Mes op Tafel is weer terug op tv, uiteraard met Herman van der Zandt als quizmaster. Elke aflevering pokeren drie kandidaten tegen elkaar met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang; wie weinig weet, kan altijd bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale tegen elkaar én voor een bonus.


Telefilm: Good Bad Girl

NPO 3
20:25 uur

Op NPO 3 is vanavond de nieuwe telefilm Good Bad Girl te zien. De jonge en ambitieuze rechercheur Alize is net terug van zwangerschapsverlof. Tijdens een moordonderzoek ontdekt ze de complexe en tragische waarheid achter de moord op een vrouwelijke rapper. Alizes onderzoek brengt haar echter al snel op gespannen voet met haar superieuren.


Terug: Help, mijn man is klusser!

RTL 4
20:30 uur

John Williams is terug met een nieuw seizoen van Help, mijn man is klusser!, waarin hij wanhopige partners van doe-het-zelvers helpt. In de eerste aflevering is te zien dat Petra en haar man, Joop, al vijftien jaar in een zwaar verwaarloosd huis in Zaandam wonen. Petra eist dat Joop de hulp van John en het klusteam aanneemt. Anders pakt ze haar spullen en trekt ze voorgoed de deur achter zich dicht.


Special: beëdiging kabinet-Rutte IV

NPO 1
20:35 uur

299 dagen na de verkiezingen voor de Tweede Kamer wordt het nieuwe kabinet-Rutte IV beëdigd op Paleis Noordeinde. In deze speciale uitzending wordt het nieuwe kabinet voorgesteld. Het wordt een nadere kennismaking met de bewindslieden. Het nieuwe kabinet telt, naast premier Rutte, negentien ministers en negen staatssecretarissen. Onder hen zijn relatief veel nieuwe gezichten. Wie zijn ze en wat zijn hun plannen?


Nieuw: VI Vandaag

SBS 6
21:35 uur

De mannen van VI hebben nu ook officieel een talkshow die over meer dan voetbal gaat. In het nieuwe VI Vandaag bespreken Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp het nieuws en de actualiteit. Elke aflevering schuift er ook een (vaak) terugkerende gast aan om met het VI-trio zaken te bespreken die Nederland die dag bezighoudt, zoals Özcan Akyol, Bram Moszkowicz, Fred Teeven en Wouter de Vries.


Nieuw: Reference Man

NPO 2
22:20 uur

Journalist en programmamaker Sophie Frankenmolen onderzoekt in vier afleveringen het fenomeen van de 'standaardman', omdat onze wereld is afgestemd, getest en gebouwd voor hem. Reference Man is deze week van maandag tot en met donderdag rond 22.20 uur te zien op NPO 3.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start VI Vandaag, nieuw seizoen Help, mijn man is klusser! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV