Baptiste seizoen 2 vanaf dinsdag 11 januari te zien op België Eén

Baptiste seizoen 2 vanaf dinsdag 11 januari te zien op België Eén
Vervolg van Britse misdaadserie

Kijktip :

Het nieuwe, tweede seizoen van de Britse misdaadserie Baptiste is vanaf dinsdag 11 januari te zien op België Eén. In deze serie volgen we de koppige detective Julien Baptiste, die in Hongarije op zoek gaat naar de vermiste familie van de Britse ambassadrice.

Rolstoel
Ergens in Europa gaan een vrouw in een rolstoel en een man samen een parkeergarage binnen. Niemand weet wat hun bestemming is, maar er klopt iets niet. Veertien maanden eerder zien we dezelfde vrouw - Emma Chambers, de Britse ambassadrice in Hongarije - een bergwandeling maken met haar man en twee zonen.

Drama
Ze lijken een perfect gezin te vormen, maar schijn bedriegt. Het drama slaat toe als Emma op een dag wakker wordt en haar familie spoorloos verdwenen is. Wat is hier gebeurd? De hulp van detective Julien Baptiste wordt ingeschakeld; hij reist naar Hongarije om op zoek te gaan naar Emma's vermiste gezinsleden.

Het tweede seizoen van Baptiste is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks rond 21.25 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Baptiste seizoen 2 vanaf dinsdag 11 januari te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV