Maandag in talkshow M: Arie Boomsma hoopt dat nieuw Kabinet sport een kans geeft

Maandag in talkshow M: Arie Boomsma hoopt dat nieuw Kabinet sport een kans geeft
Dit zijn de gasten van maandag 10 januari

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt in haar talkshow M allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

Lees meer onder de video's.

De gasten en onderwerpen in M van maandag 10 januari

  • Onze petitie om sport essentieel te krijgen werd al meer dan 260.000 keer getekend, schrijft Arie Boomsma op zijn Instagram. Sporten moet volgens hem gezien worden als essentiële dienstverlening. Een nieuw kabinet biedt ook kans voor nieuwe beslissingen, zo hoopt de Nederlandse sportbranche dat sportlocaties eindelijk weer open mogen. Aan tafel: Arie Boomsma, sportschooleigenaar en sportfanatiekeling.

  • Het is de dag van de bordesfoto, de dag waarop een horde fotografen zich met een ladder onder hun arm richting het bordes begeven. Dit jaar zag de bordesscène er iets anders uit, want iedereen staat op 1,5 meter afstand van elkaar. We bespreken de foto met kunsthistoricus Paul Rem en de man die hem al tig keer maakte, Vincent Mentzel.

  • Het aftellen naar de Winterspelen is begonnen! Iedere maandag blikken we vooruit op die komende Spelen. En vandaag duiken we in de wereld van de renpaarden van het schaatsen: de sprinter! Met oud-Olympiër en winnaar van goud op de 1500 meter, Mark Tuitert. Ook winnaar van drie keer sprintgoud Marianne Timmer en winnaar van Olympisch zilver Jan Ykema schuiven aan.

Talkshow M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in talkshow M: Arie Boomsma hoopt dat nieuw Kabinet sport een kans geeft of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV