Dinsdag in Beau: BN'ers brengen ode aan overleden Amerikaanse acteur Bob Saget

Dinsdag in Beau: BN'ers brengen ode aan overleden Amerikaanse acteur Bob Saget
Dit zijn de gasten van dinsdag 11 januari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 11 januari.

De gasten bij Beau van dinsdag 11 januari

  • Ondernemers luiden de noodklok. Steeds meer niet-essentiële winkels openen uit protest tegen de coronamaatregelen. Aan tafel: winkeliers Tanja Telders en Jeffrey van Mourik, Jacco Vonhof en ziekenhuisbestuurder David Jongen.

  • Het wordt één van de grote uitdagingen van het nieuwe kabinet: de aanpak van de georganiseerde drugsmisdaad. De spil in die internationale drugshandel: de Rotterdamse haven. Burgemeester Ahmed Aboutaleb vertelt vanavond bij Beau hoe hij tegen de nieuwe kabinetsplannen aankijkt.

  • Afgelopen weekend is de Amerikaanse acteur, komiek en presentator Bob Saget overleden. Met America's Funniest Home Videos bracht hij de grappige home video's de huiskamer in. Aan de Beau tafel Luuk Ikink, acteur André Dongelmans, Airen Mylene en filmjournalist Rene Mioch.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: BN'ers brengen ode aan overleden Amerikaanse acteur Bob Saget of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV