Serierecensie: After Life seizoen 3 is komedie waar de glans af is

Serierecensie: After Life seizoen 3 is komedie waar de glans af is
Met Ricky Gervais in een glansrol

Film :

Vanaf 12 januari staat het laatste seizoen van After Life op Netflix. Ricky Gervais staat ook dit seizoen weer garant voor messcherpe humor, maar de aardigheid is er inmiddels wel af. Lees hier de recensie van het derde seizoen van After Life.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zuur
De vrouw van krantenjournalist Tony overlijdt en Tony probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Maar verandert daarbij in een zure, norse man die geen enkele aanleiding meer ziet om iedereen niet de waarheid te vertellen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 8,4

Het lijkt er op dat maker Ricky Gervais een goede keus gemaakt heeft om van het derde seizoen het laatste te maken. Uiteraard werkt het geheel nog wel: grote tragiek en levensvragen tegenover harde en donkere humor. De balans is er alleen in dit seizoen een beetje uit: het ongemak overheerst op sommige momenten en Tony, het personage van Ricky, is verworden tot een softie die nog maar nauwelijks scherp uit de hoek komt. Al met al een serie die in essentie nog net zo goed is als in de eerste twee seizoenen, maar iets minder in de uitwerking: 3,5 ster.

Cast
Ricky Gervais (Ghost Town) speelt de hoofdrol in deze serie, met naast hem onder meer Ashley Jensen (The Lobster) en Tom Basden (Quaks). Deze productie wordt geleid door diezelfde Gervais.

Vanaf 12 januari 2022 is After Life seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: Komedie, Drama.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: After Life seizoen 3 is komedie waar de glans af is of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV