Japanse Maffia met Jared Leto in nieuwe Netflixfilm The Outsider

Japanse Maffia met Jared Leto in nieuwe Netflixfilm The Outsider
Bekijk hier de trailer van The Outsider

Nieuws :

De beer is los bij Netflix, want na blockbusterfilm Bright met Will Smith in de hoofdrol, kunnen we meer goeie filmtitels verwachten. Ook bijzonder is dat de sciencefictionfilm Annihilation (Nederlandse release 12 maart) met Natalie Portman gelijk op Netflix te zien is. In andere landen is dit gewoon een bioscooprelease, en wordt deze film nu al door veel critici met enthousiastme ontvangen. Het kan niet op want zeer snel gaat ook Jared Leto's The Outsider in première bij Netflix. Vol Japanse rituelen en de levensgevaarlijke maffia Yakuza.

The Outsider speelt zich af na de oorlog in Japan. De Amerikaanse soldaat Lowell (Leto) wordt gevangen genomen, en er lijkt weinig hoop te zijn. Met hulp van zijn Yakuza-celgenoot wordt hij bevrijd uit deze helse gevangenis. Aangezien niets gratis is moet hij zijn Yakuza-redder terug betalen, om mee te doen in de duistere en grimmige wereld van de Japanse Maffia Yakuza. Hij moet het respect en de codes leren van deze Yakuza in een wereld vol wraak en moord.

Deze film werd al in 2016 opgenomen door de Deense regisseur Martin Zandvliet. Deze man kennen we al van het alom geprezen Land of Mine waar hij een Oscar nominatie voor kreeg. Lange tijd was er sprake van dat Michael Fassbender (Prometheus) of Tom Hardy (The Revenant) de hoofdrol zouden spelen, uiteindelijk mocht Leto het werk doen. Verwacht echter geen actie en popcorn-film, maar een donker en duister verhaal waar Netflix misschien wel een klapper mee in huis heeft gehaald.

The Outsider is vanaf 9 maart te zien bij Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Japanse Maffia met Jared Leto in nieuwe Netflixfilm The Outsider of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV