Woensdag in M: Columnist Suzanne Rethans over de filmhit The Lost Daughter

Woensdag in M: Columnist Suzanne Rethans over de filmhit The Lost Daughter
Dit zijn de gasten van woensdag 12 januari

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van woensdag 12 januari

  • De filmhit The Lost Daughter maakt veel los bij Suzanne Rethans. Het snijdt daarmee een onderwerp aan dat voor veel mensen taboe is: ben ik wel geschikt voor het ouderschap? In de film speelt de actrice Olivia Colman een professor die tijdens een vakantie aan zee geïntrigeerd raakt door een jonge moeder en haar dochtertje. Herinneringen van vroeger komen boven water, de tijd van haar eigen moederschap. Journalist en columnist Suzanne deelt openhartig haar verhaal.

  • In de tijden van crisis floreert punk: woningnood, ongelijkheid en brave burgerlijkheid waren de ideale voedingsbodem voor de subcultuur van hanenkammen, krakers en een snoeiharde muziekstroming die bij menigeen voor gefronste wenkbrauwen zorgde, ofwel de punk-scene. Wie denkt dat punkmuziek tot het verleden behoort heeft het mis, want punk is terug van weggeweest! Vanavond bij ons te gast: zanger Eric Corton en Abel van Gijlswijk, van Hang Youth

  • De recherche heeft iemand opgepakt omdat hij de Utrechtse huisarts Bernard Leenstra wilde vermoorden omdat hij uitleg heeft gegeven over het belang van de corona-vaccins. 'Ik bied duizend euro om dokter Bernard om te leggen’, reageerde die persoon. De huisarts in opleiding werd een paar dagen geleden getipt door de politie dat ze vanochtend degene die dat schreef van z’n bed zouden lichten. Vanavond is hij bij ons te gast en praten verder over dit incident, samen met Attje Kuiken.

  • De gemeenteraad van Amsterdam is boos op wethouder Rutger Groot Wassink van GroenLinks. Hij zou een rapport over homogeweld door personen met een migratieachtergrond veel te laat naar de raad hebben gestuurd, en vervolgens vragen van de pers hebben afgehouden.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in M: Columnist Suzanne Rethans over de filmhit The Lost Daughter of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV