Vanavond op tv: Jan Rot terug in De slimste mens, VI-mannen in Marble Mania

Vanavond op tv: Jan Rot terug in De slimste mens, VI-mannen in Marble Mania
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 13 januari

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen is in volle gang en dus zijn er vanavond geen nieuwe programma's. Wel zien we opvallende deelnemers voorbij komen: Jan Rot is terug in De slimste mens en de VI-mannen strijden tegen elkaar in Marble Mania. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 13 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: NCIS seizoen 1

FOX
20:00 uur

FOX zendt de komende donderdagen het allereerste seizoen van de actie-dramaserie NCIS uit, met vanaf 20.00 uur drie afleveringen per avond. In deze eerste aflevering overlijdt een marineofficier aan boord van de Air Force One. De agenten van NCIS openen een eigen onderzoek en dwingen geheim agent Kate Todd om hen te helpen.


Marble Mania: VI-mannen

SBS 6
20:30 uur

Deze week spelen de Veronica Inside-mannen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee, die tegenwoordig elke werkdag VI Vandaag op SBS6 maken, tegen elkaar in Marble Mania. Het knikkerprogramma waarin behendigheid en geluk de belangrijkste factoren zijn, is vorig seizoen erg positief besproken door Johan, René en Wilfred in Veronica Inside. Ze hebben zichzelf dan ook opgegeven voor dit nieuwe seizoen.


Avonturenfilm: Raiders of the Lost Ark

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de klassieke avonturenfilm Raiders of the Lost Ark te zien. Indiana Jones heeft maar één levensdoel: de wereld afreizen op zoek naar archeologische rijkdommen. Hij is een avonturier die voor niets terugschrikt om zijn doel te bereiken en zijn concurrenten te verslaan. Zijn voornaamste tegenstrever is Belloq, een gewetenloze Franse archeoloog in dienst van nazi-Duitsland. In 1936 wil Hitler absoluut de Ark des Verbonds in zijn bezit krijgen. Indiana Jones krijgt de opdracht om de ark te vinden voordat de nazi's dat doen.


De slimste mens: Jan Rot is terug

NPO 2
20:40 uur

Tien jaar na het eerste seizoen van De slimste mens doet een kandidaat nog een keer mee. Jan Rot haalde in 2012 de finale en wilde, nu hij ongeneeslijk ziek is, nog één keer meedoen aan de bekendste quiz van Nederland. Vandaag is hij de nieuwe uitdager in het programma. In de zomer van 2021 kreeg zanger, componist en tekstschrijver Jan Rot te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. In een gesprek met Philip Freriks liet Jan weten dat het een van zijn laatste wensen was om nog één keer mee te doen aan De slimste mens.


Docu: Here we move, here we groove

NPO 2
23:10 uur

Balkan Beats-dj Robert Soko gaat op zoek naar migranten om nieuwe muziek mee te mixen, naar muzikanten die, net als hij twintig jaar geleden, huis en haard achter zich laten. Toen hij als tiener vluchtte voor de oorlog in Joegoslavië gebruikte Robert Soko muziek om culturen te mixen en groeide hij uit tot een beroemde Balkan Beats-dj. In de documentaire Here We Move, Here We Groove zien we hoe Soko nieuwe migranten voor nieuwe muziek zoekt.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Jan Rot terug in De slimste mens, VI-mannen in Marble Mania of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV