Nieuw seizoen Danny in Arabistan begint vrijdag 14 januari op NPO 3

Nieuw seizoen Danny in Arabistan begint vrijdag 14 januari op NPO 3
Danny Ghosen reist door Arabische wereld

Kijktip :

Vanaf vrijdag (14 januari) is Danny Ghosen terug met een nieuw seizoen van Danny in Arabistan. De programmamaker gaat opnieuw op reis door de Arabische wereld om te zien wat jonge mensen daar beweegt en inspireert. Dit keer gaat Ghosen op bezoek in de Afrikaanse landen Soedan en Djibouti.

Danny in Arabistan aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Toekomst
Ghosen ontmoet jonge vrouwen en mannen, die in hun dagelijks leven vaak te maken hebben met conflicten en revoluties. Hoe beschouwen zij de situatie in hun land, de veranderingen die plaatsvinden, en hoe kijken ze naar de toekomst? Ghosen begint de reis in Soedan, waar in 2019 een einde kwam aan het dictatoriale bewind van president Omar al-Bashir. Hij ontmoet twee studentes die voorop gingen in de revolutie op de universiteit van Khartoem.

Dameselftal
Hoe kijken deze vrouwen naar de huidige situatie? Verder gaat Ghosen langs bij een dameselftal, dat actief is in de pas opgestarte voetbalcompetitie. De vrouwen genieten van de sport, maar vinden het nog moeilijk om in tenue over straat te gaan. Hoewel het leven niet voor iedereen even makkelijk is, proeft Ghosen hoop en positiviteit bij de jongeren in Soedan.

Het nieuwe seizoen van Danny in Arabistan is vanaf vrijdag 14 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Danny in Arabistan terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Danny in Arabistan begint vrijdag 14 januari op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV