Vrijdag in Flikken Maastricht aflevering 2: Eva begint als teamchef

Vrijdag in Flikken Maastricht aflevering 2: Eva begint als teamchef
Hoe zal de nieuwe taak haar afgaan?

Kijktip :

Het zestiende seizoen van Flikken Maastricht ging afgelopen vrijdag onder grote belangstelling van start. Bijna 1,6 miljoen Nederlanders schakelden in voor het vervolg van de serie met Eva van Dongen en Floris Wolfs in de hoofdrol. Vrijdag 14 januari is de tweede aflevering van dit seizoen te zien.

Flikken Maastricht aflevering 2 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Teamchef
In deze tweede aflevering zien we hoe Eva, tegen haar zin, aan de slag gaat als teamchef bij de politie. Dat heeft grote gevolgen voor een belangrijk onderzoek: Wolfs moet nu in zijn eentje een moord in een verzorgingstehuis oplossen. Het slachtoffer is een geheimzinnige man met een valse persoonlijkheid.

Belangrijke zaken
Om de toedracht van de moord te achterhalen moet Wolfs er achter zien te komen wat de ware identiteit van het slachtoffer is. Op kantoor blijkt dat Eva niks heeft met haar nieuwe positie. Gelukkig is ze nu wel in staat enkele belangrijke zaken te regelen. Ook kan ze Marion helpen, die een zaak van een collega over wil nemen.

Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Flikken Maastricht aflevering 2: Eva begint als teamchef of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV