Nieuwe docuserie Love & Hate vanaf vrijdag 14 januari te zien op NPO 3

Nieuwe docuserie Love & Hate vanaf vrijdag 14 januari te zien op NPO 3
Het gevaar van 'anders' zijn

Kijktip :

Vanaf vrijdag 14 januari is de documentaireserie Love & Hate te zien. Hierin worden een aantal gruwelijke haatmisdrijven onder de loep genomen. Die laten als geen ander zien hoe gevaarlijk het in de Verenigde Staten is om 'anders' te zijn.

Love & Hate aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Blinde woede
In de eerste aflevering het verhaal van een jonge man die de vrouw waar hij van hield op brute wijze vermoordde; hij wordt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De camera volgt hem naar de gevangenis, waarhij zijn verhaal vertelt. Naar eigen zeggen ontstak hij in blinde woede toen hij een geheim ontdekte dat zijn vriendin voor hem verborgen hield.

Waarheid
De grote vraag is echter of deze man wel de waarheid spreekt. Naarmate er meer over hem bekend wordt, blijft er steeds minder van zijn verhaal overeind. De moordenaar wordt in de gevangenis en de rechtszaal gefilmd, waardoor een beeld van een haatmisdrijf ontstaat - en wat er met iemand kan gebeuren die anders is. Ook de kant van het slachtoffer wordt belicht.

De documentaireserie Love & Hate is vanaf vrijdag 14 januari wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Love & Hate terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe docuserie Love & Hate vanaf vrijdag 14 januari te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV