Donderdag in Beau: De Vrienden van Amstel live vanuit Ahoy Rotterdam

Donderdag in Beau: De Vrienden van Amstel live vanuit Ahoy Rotterdam
Dit zijn de gasten van donderdag 13 januari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Maar dit keer is de show anders! Vanavond is Beau namelijk live te zien vanuit Ahoy Rotterdam, de plek waar momenteel hard gewerkt wordt aan de opbouw en repetities voor de concertreeks De Vrienden van Amstel LIVE. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 13 januari.

De gasten
Vanavond is de talkshow live te zien vanuit Ahoy Rotterdam. Pas vrijdagavond wordt bekend of De Vrienden van Amstel LIVE zaterdag 15 januari van start kan gaan. Het blijft dus tot het laatste moment spannend of straks 150.000 mensen compleet uit hun dak kunnen gaan in de grootste kroeg van Nederland. Met parlementair journalist Elodie Verweij en hoogleraar Geneeskunde Marcel Levi blikt Beau vooruit op de persconferentie. Ook praat hij met alle Vrienden van Amstel over de magie van dit evenement. 

Optredens
Speciaal voor Beau gaan de artiesten vanavond al zingen. Er zijn optredens van onder andere Danny Vera, Di-rect, Maan, Willeke Alberti, Nick & Simon, Van Velzen, Kraantje Pappie en Guus Meeuwis.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV