Deense thrillerserie Branded: Those Who Kill start zaterdag op Canvas

Deense thrillerserie Branded: Those Who Kill start zaterdag op Canvas
Tweede seizoen van Those Who Kill-reeks

Kijktip :

Vanaf zaterdag 15 januari is het tweede seizoen van de hernieuwde Deense thrillerserie Those Who Kill, met de subtitel Blinded, de zien op de Vlaamse zender Canvas. Elke week kunnen we genieten van een dubbele aflevering.

Remake
De originele versie van Those Who Kill verscheen al in 2011, maar deze werd gecanceld. In 2019 keerde de serie terug op televisie, waarbij het eerste seizoen de titel Darkness: Those Who Kill kreeg. Het tweede seizoen kreeg de titel Blinded: Those Who Kill en volgt Alice Ejbye. Haar achttienjarige zoon Markus werd vijf jaar geleden vermoord door een seriemoordenaar.

Ziek
Alice leeft nog altijd in onzekerheid, want de moordenaar van haar zoon is nooit gepakt. Nu is ze ernstig ziek en vraagt ze aan Louise Bergstein, de dochter van haar beste vriendin, om haar te helpen de zaak op te lossen. Tegelijkertijd ontvangt Peter Vinge op het eiland Funen een noodlottig bericht van zijn vrouw Masja.

De thrillerserie Blinded: Those Who Kill is vanaf zaterdag 15 januari wekelijks met een dubbele aflevering om 20.40 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deense thrillerserie Branded: Those Who Kill start zaterdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV