Nieuw seizoen Het Roer Om vanaf zaterdag 15 januari te zien op SBS6

Nieuw seizoen Het Roer Om vanaf zaterdag 15 januari te zien op SBS6
Nederlanders vertrekken naar het buitenland

Kijktip :

Vanaf zaterdag 15 januari is er weer een nieuw seizoen van Het Roer Om te zien op SBS6. Dit programma werd onthaald als een kloon van Ik vertrek, maar heeft inmiddels een grote schare fans opgebouwd. We volgen ook in dit seizoen weer Nederlanders die naar het buitenland vertrekken.

Het Roer Om gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gambia
In de eerste aflevering maken we kennis met Miranda en Robert uit Twente. Zij besluiten hun Nederlandse snackbar te verlaten en een nieuw bestaan op te bouwen op een wel héél tropische bestemming: in Gambia, een land aan de kust in het noordwesten van het continent Afrika, willen ze een restaurant beginnen. Lukt het ze om hier te aarden?

Problemen
Vol goede moed pakken ze hun spullen en vertrekken ze naar het Afrikaanse land, maar al snel ontdekken ze dat het restaurant het een en ander mankeert. Zo is de stroomvoorziening wel érg gebrekkig, en dit zorgt voor de nodige problemen. Toch is de liefde van Miranda en Robert voor Gambia zo groot dat ze alles op alles zetten om hun avontuur te laten slagen.

Het nieuwe seizoen van Het Roer Om is vanaf zaterdag 15 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV