Donderdag in M: Vlaamse voetbalpodcastmakers over de Afrika Cup

Donderdag in M: Vlaamse voetbalpodcastmakers over de Afrika Cup
Dit zijn de gasten van donderdag 13 januari

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van donderdag 13 januari

  • Net terug van een tour door Zuid-Amerika en vanavond aan tafel bij M: techno-dj Reinier Zonneveld. Geen keiharde beukmuziek, maar de klassieke noten van de piano zullen vanavond door de studio klinken.

  • De Africa Cup verovert de harten van voetbalfans wereldwijd en is op dit moment in volle gang. Het laatste toernooi waar Nederland de finale haalde - het geluid van dat toernooi, weet je dat nog? De vuvuzela in het kwadraat: dat is de Afrika cup. Maar wat is de magie van dit geweldige toernooi? We bespreken het met de Vlaamse voetbalpodcastmakers Alexandre Mestag en Gilles Mbiye-Beya en ESPN voetbalcommentator Johan van Polanen.

  • Youssef T. werd eind vorig jaar opgepakt en verklaart nu zijn neef Ridouan Taghi te hebben geholpen bij het plannen van zijn poging tot ontsnapping. Youssef gold als ‘boodschapper’ tussen de Extra Beveiligde Inrichting en de buitenwereld, ze waren samen op zoek naar informatie over gevangenispersoneel zodat ze die mensen zouden kunnen omkopen of bedreigen. Vandaag verscheen er nieuws over deze zaak in de NRC, misdaadjournalist Jan Meeus zit bij ons aan tafel.

  • Verzet groeit, het land wil open - kopte de Telegraaf vanochtend. De druk wordt alsmaar groter, maar voorlopig blijft de horeca en cultuursector op slot. Het onderwijs, de winkels en sportlocaties daarentegen, mogen wel weer openen. Voormalig partijleider D66 Alexander Pechtold, cabaretier Sanne Wallis de Vries en voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland, Robèr Willemsen schuiven aan.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in M: Vlaamse voetbalpodcastmakers over de Afrika Cup of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV