Recensie: Brazen met Alyssa Milano is zo slecht dat het net niet goed wordt

Recensie: Brazen met Alyssa Milano is zo slecht dat het net niet goed wordt
Romantiek en drama nieuw op Netflix

Film :

Vanaf 13 januari staat de thriller- en dramafilm Brazen op Netflix. In 1984 schitterde actrice Alyssa Milano als de jonge dochter Samantha Micelli van Tony Danza in de komedieserie Who's the Boss?, maar kleine meisjes worden groot en gaan zelf blijkbaar hele slechte films maken. Lees hier de filmrecensie van Brazen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Moord
Het verhaal draait om de mysterieschrijfster en misdaadexpert Grace (Alyssa Milano). Ze keert terug naar haar ouderlijk huis in de hoofdstad Washington D.C. Wanneer haar vervreemde zus wordt vermoord en haar geheime leven als SM-meesteres op de webcam aan het licht komt, besluit ze bij de zaak betrokken te raken en zelf op onderzoek uit te gaan. Ze wordt echter hierover gewaarschuwd door de stoere detective Ed.

Acteur Malachi Weir, Alyssa Milano en Sam Page in de film 'Brazen'

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 39% | IMDb ★ 4,1

De inmiddels 49-jarige actrice Alyssa Milano is te zien in een niet erg geloofwaardige romantische thriller. Terwijl ze een gezellige avond heeft met de knappe buurman Ed, wordt haar zus één huis verder brutaal vermoord. Groot drama is aan en Alyssa wil - hoe kan het ook anders - koste wat kost zelf de moordenaar vinden. Die duikt al snel op, en je weet onmiddelijk bij het zien van zijn gezicht wie de dader is. Ondertussen mag ze bij de knappe buurman blijven slapen, en is er liefde! In de finale zien we een vechtende SM-meesteres met de dader in de SM-kamer. Het is zo vreselijk voorspelbaar en slecht, dat het net niet goed wordt. Eén ster.

Cast
Naast Alyssa Milano (Charmed) en Sam Page (House of Cards) zijn ook Emilie Ullerup (Nature of Love), Matthew Finlan (Orphan: First Kill) en Malachi Weir (Law & Order: Special Victims Unit) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Monika Mitchell (Woman of the House).

Vanaf 13 januari 2022 is de film Brazen te streamen op Netflix. Genre: Thriller, Drama, Mysterie. Tijdsduur: 94 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV