Vanavond op tv: nieuw seizoen Danny in Arabistan, tweede Lord of the Rings-film

Vanavond op tv: nieuw seizoen Danny in Arabistan, tweede Lord of the Rings-film
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 14 januari

Kijktip :

Vanaf vanavond is er weer een nieuw seizoen van Danny in Arabistan met Danny Ghosen te zien op NPO 3. Verder onder meer de epische film The Lord of the Rings: The Two Towers. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 14 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Danny in Arabistan

NPO 3
20:25 uur

In een nieuw seizoen van Danny in Arabistan reist Danny Ghosen opnieuw door de Arabische wereld om te kijken wat jonge mensen daar beweegt en inspireert. Dit keer bezoekt Danny de Afrikaanse landen Soedan en Djibouti. Hij spreekt jonge vrouwen en mannen en volgt hen in hun dagelijks leven, vaak tegen heftige achtergronden van conflicten en revoluties. Hoe kijken zij naar de situatie in hun land, de veranderingen die plaatsvinden, en hoe zien zij hun toekomst?


De Alleskunner: golfballen en kleuren

SBS 6
20:30 uur

In deze derde aflevering van De Alleskunner zijn er nog 70 kandidaten over die weer tien spellen moet zien te overleven. want elk spel valt de slechtste kandidaat af. De deelnemers worden deze week onder andere getest op hun geheugen als ze verschillende kleuren die voorbijkomen moeten zien te onthouden. Dat een Alleskunner ook moet beschikken over een goed inschattingsvermogen blijkt wanneer ze moeten inschatten hoeveel putjes er in een golfbal zitten.


The Lord of the Rings: The Two Towers

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond het tweede deel uit de Lord of the Rings-trilogie te zien, The Lord of the Rings: The Two Towers. Frodo en Sam komen met behulp van Gollem dichter bij Mordor, om de Ene Ring te vernietigen. Ondertussen neemt de rest van de groep het op tegen Saurons nieuwe bondgenoot, Saruman, en zijn hordes orks en Uruk-hai uit Isengard.


Nieuw: Love & Hate

NPO 3
21:15 uur

In de documentaireserie Love & Hate worden gruwelijke haatmisdrijven onder de loep genomen die laten zien hoe gevaarlijk het in de Verenigde Staten kan zijn om anders te zijn. De eerste aflevering gaat over een jonge man die wordt veroordeeld tot levenslang voor de brute moord op de vrouw van wie hij hield. De camera volgt hem naar de gevangenis, waar hij zijn verhaal uit de doeken doet over hoe hij in blinde woede ontstak toen hij een geheim ontdekte dat zijn vriendin voor hem verborgen hield.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Danny in Arabistan, tweede Lord of the Rings-film of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV