Undercover-film Ferry zondag 16 januari te zien op België Eén

Undercover-film Ferry zondag 16 januari te zien op België Eén
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

De Nederlands-Vlaamse Netflix-serie Undercover is al drie seizoenen lang een enorme hit, en dus kon een spin-off niet uitblijven. Dat werd de speelfilm Ferry, die afgelopen jaar verscheen op de streamingdienst. Zondag is-ie voor het eerst te zien op televisie bij België Eén, maar natuurlijk kun je Ferry streamen via Netflix.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
2006, Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Voor sommige fans was de schermtijd van Ferry Bouman in het tweede seizoen van de serie Undercover een zware teleurstelling. Dit wordt in de film Ferry helemaal goed gemaakt. De film sluit naadloos aan op het eerste seizoen van Undercover. De eerste ontmoeting van Ferry en Daniëlle staat centraal: de romantiek spat daarin van je beeldscherm af. De mix van romantiek en misdaad is perfect voor deze film. De show wordt gestolen door de waanzinnige actrice Elise Schaap als de naïeve Danielle. Ook de bijrollen van Monic Hendrickx, Raymond Thiry en Huub Stapel vallen bij ons in de smaak. Kortom: een lekkere en vermakelijke film met een uitstekend script en leuke humor. Tip: zet de ondertiteling zeker aan, mits je het Brabants dialect heel goed machtig bent.

Cast
Naast Frank Lammers (Undercover) en Elise Schaap (Soof 3) zijn ook Raymond Thiry (Penoza: The Final Chapter), Monic Hendrickx (Penoza) en Huub Stapel (Flikken Rotterdam) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Cecilia Verheyden (Undercover).

Ferry (2021) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is zondag 16 januari om 21.05 uur te zien op België Eén. Genre: drama, misdaad. Speelduur: 106 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Undercover-film Ferry zondag 16 januari te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV