FC Utrecht - Ajax live op tv (Eredivisie)

FC Utrecht - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 19e speelronde

Sport :

Op zondag 16 januari spelen Ajax en FC Utrecht in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten FC Utrecht - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag gaat met volle energie de tweede seizoenshelft in. Ze staan dan wel niet bovenaan, maar ze lijken nog steeds de beste papieren te bezitten. Daarnaast zijn ze zeker van een achtste finaleplek in de Champions League, waarin ze tegen Benfica ook nog niet eens kansloos zijn.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

FC Utrecht
FC Utrecht is met recht een angstgegner te noemen voor de Amsterdammers: de wedstrijd in de ArenA ging afgelopen oktober nog verloren, in eigen huis wonnen de Domstedelingen in 2020 bijvoorbeeld ook.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2 en 4. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur is een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Utrecht - Ajax is zondag 16 januari om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FC Utrecht - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV