Feyenoord - Vitesse live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - Vitesse live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 19e speelronde

Sport :

Op zaterdag 15 januari spelen Feyenoord en Vitesse in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van "de kale wondertrainer" Arne Slot is niet op trainingskamp geweest, maar hoopt desondanks klaar te zijn voor een nieuwe seizoenshelft, waar naast Eredivisievoetbal ook nog Europees voetbal op de planning staat. Vitesse is de eerste tegenstanders uit de reeks.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN en ESPN 4. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Feyenoord - Vitesse is zaterdag 15 januari om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - Vitesse live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV