FC Groningen - PSV live op tv (Eredivisie)

FC Groningen - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 19e speelronde

Sport :

Op zondag 16 januari spelen PSV en FC Groningen in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Euroborg. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten FC Groningen - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Roger Schmidt is winterkampioen geworden en staan er dus het beste voor als het gaat om kampioenskansen. Met het afscheid van Pröpper en de komst van Joey Veerman is het team weer klaar voor de nieuwe seizoenshelft.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.15 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2 en ESPN Extra. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

FC Groningen - PSV is zondag 16 januari om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FC Groningen - PSV live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV