Nieuwe avonturenserie The Lost Symbol begint maandag op Net5

Nieuwe avonturenserie The Lost Symbol begint maandag op Net5
Elke maandag een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf maandag 17 januari zendt Net5 de nieuwe actie-avonturenserie The Lost Symbol uit, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van bestsellerauteur Dan Brown (De Da Vinci code, Het Bernini mysterie). Elke week is een dubbele aflevering te zien.

The Lost Symbol aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Robert Langdon
Net als in de andere beroemde boeken van Dan Brown is het hoofdpersonage in The Lost Symbol opnieuw Harvard-professor Robert Langdon, hier vertolkt door Ashley Zukerman. We gaan terug in de tijd naar de jonge jaren van de professor, die terechtkomt in een complex mysterie wanneer zijn voormalige mentor Peter Solomon wordt ontvoerd.

Kennis
Al vroeg in zijn carrière is Langdon bewapend met een schier onuitputtelijke kennis van geschiedenis, symbolen en dode talen. Hij zal moeten samenwerken met Peters dochter Katherine en diverse andere bondgenoten om het verloren symbool te vinden. De prijs is hoog: ze kunnen de man verliezen die Robert én Katherine als vader zien.

De serie The Lost Symbol is vanaf maandag 17 januari wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net5. Je kunt elke aflevering van The Lost Symbol terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe avonturenserie The Lost Symbol begint maandag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV