Tennis | Australian Open 2022 live op tv

Tennis | Australian Open 2022 live op tv
Eerste grand slam van het nieuwe jaar

Sport :

Van maandag 17 tot en met zondag 30 januari wordt het tennistoernooi Australian Open in Melbourne gespeeld. Eurosport doet dagelijks live verslag van het grandslamtoernooi. Niet alleen op tv, maar ook volledig online via discovery+. In de eerste week beginnen de partijen om 01.00 uur in de Nederlandse nacht.

Live tennis
Eurosport 1 staat elke dag tot ongeveer 14.15 uur Nederlandse tijd in het teken van live tennis vanaf de Australian Open. Alle tennispartijen zijn ook live te zien via de livestreams van de abonneedienst discovery+.

Favorieten
Bij de mannen won Novak Djokovic vorig jaar zijn negende Australian Open, maar de nummer 1 van de wereld mag van Australië niet in actie komen omdat hij niet gevaccineerd is. Bij de vrouwen is Naomi Osaka titelverdediger.

Nederlanders
Er doen dit jaar vier Nederlanders mee aan de Australian Open. Bij de vrouwen zijn dat Arantxa Rus en Arianne Hartono. Bij de mannen staan Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor op de tennisbanen van Melbourne Park.

De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tennis | Australian Open 2022 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV