Vrijdag in Beau: horeca-ondernemer Paulien van Ogtrop uit Valkenburg over de persconferentie

Vrijdag in Beau: horeca-ondernemer Paulien van Ogtrop uit Valkenburg over de persconferentie
De gasten van vrijdag 14 januari

Kijktip :

We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op vrijdag 14 januari.

De gasten bij Beau van vrijdag 14 januari

  • Jaap Jongbloed interviewde al meer dan honderd mooiste meisjes voor zijn programma Het mooiste Meisje van de Klas. Maandag start het nieuwe seizoen met het verhaal van voormalig topmodel Xandra van Rooijen. Ook blikken we terug met Reshma Roopram op haar deelname.

  • Het is geen makkelijke eerste persconferentie voor onze nieuwe minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, want de rek voor verdere maatregelen lijkt er uit. We bespreken het met Wouter de Winther, Jan de Jong en horeca-ondernemer Paulien van Ogtrop uit Valkenburg.

  • Van een nieuw kabinet tot een nieuwe talkshow. We bespreken de mediaweek met
    Renze Klamer, Angela de Jong en Albert Verlinde.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: horeca-ondernemer Paulien van Ogtrop uit Valkenburg over de persconferentie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV