Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 3

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 3
Kijktips voor 15 t/m 22 januari

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in januari 2022.

Kijktips van Gids.tv

Penyalin Cahaya (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Als foto's van Sur op een feestje ervoor zorgen dat ze een beurs verliest, onderzoekt de student of haar die nacht iets verwoestends is overkomen. Lees hier waar je vanaf 13 januari Penyalin Cahaya kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Penyalin Cahaya.

After Life, S3 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
We zien Tony, die nog steeds worstelt met het immense verdriet om zijn overleden vrouw, een poging doen om een betere vriend te worden voor de mensen om hem heen. Zij hebben immers allemaal hun eigen problemen en die worden alleen maar erger wanneer de lokale krant opgeheven dreigt te worden. Bekijk hier waar je After Life kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van After Life seizoen 3.

The Royal Treatment (vanaf donderdag)

Netflix

Bron: Netflix
Wanneer Izzy en haar collega-stylisten de kans van hun leven krijgen om het haar te doen voor het koninklijk huwelijk, leren zij en prins Thomas dat ze hun hart moeten volgen om hun eigen lot in handen te nemen. Lees hier waar je vanaf 20 januari The Royal Treatment kunt kijken.

Munich: The Edge of War (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Terwijl de druk toeneemt, reizen Hugh Legat, Brits ambtenaar, en Paul von Hartmann, Duits diplomaat, naar München voor de spoedconferentie. Als de onderhandelingen beginnen, komen de twee oude vrienden terecht in een web van politieke trucjes en zeer reëel gevaar. Lees hier waar je vanaf 21 januari Munich: The Edge of War kunt kijken.

OZARK, S4a (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal draait om de op het eerste oog saaie boekhoudersfamilie Byrde. Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney) openen in het nieuwe seizoen een beautysalon met een nieuwe mousse waar ze hun zaken mee op orde hopen te krijgen. De salon is slechts een nieuwe manier om geld wit te wassen. Lees hier waar je OZARK kunt kijken.

Verder op Netflix

  • The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (18 januari)
  • Mighty Express: Train Trouble (18 januari)
  • The Crazies (19 januari)
  • El marginal, S4 (19 januari)
  • Heavenly Bites: Mexico (19 januari)
  • Midnight Asia: Eat · Dance · Dream (20 januari)
  • Summer Heat, S1 (21 januari)
  • My Father's Violin (21 januari)
  • That Girl Lay Lay (21 januari)

Kijktips op andere diensten

Disney Plus

Videoland

Prime Video


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV