Vanavond op tv: Nieuwe SBS6-quiz Van je familie moet je het hebben

Vanavond op tv: Nieuwe SBS6-quiz Van je familie moet je het hebben
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 16 januari

Kijktip :

De nieuwe feelgood-quiz Van je familie moet je het hebben start vanavond bij SBS6. In de show wordt de hoofdkandidaat met een smoes naar de studio gelokt. Diegene speelt vervolgens samen met familie en vrienden om een mooi geldbedrag. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 16 januari hieronder.

Lago di Beau
Tv- en radiopresentator Renze Klamer reist vanavond samen met zangeres en theatermaakster Lakshmi door het noordoosten van Turkije. In De Gevaarlijkste Wegen krijgen ze naast gevaarlijke wegen ook te maken met de lokale mensen en hun cultuur. In Lago di Beau zien we deze week cabaretière Claudia de Breij en radio-dj Ruud de Wild. Je kunt deze aflevering nu al zien op Videoland. En in Denkend aan Holland, de Elfstedentocht deze week onder anderen de laatste Elfstedentocht-winnares en weerman Piet Paulusma. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 16 januari hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Misdaadthriller: Reservoir Dogs

RTL 7
20:00 uur

In de misdaadthriller Reservoir Dogs stelt Eddie een groep criminelen samen om een diamantair te beroven. Meer dan elkaars codenamen kennen ze niet. Tijdens de overval loopt alles in het honderd en de bendeleden vermoeden dat een van hen een infiltrant is. Een keiharde onderlinge confrontatie volgt.


De Gevaarlijkste Wegen: Renze Klamer & Lakshmi

NPO 3
20:17 uur

Tv- en radiopresentator Renze Klamer reist in De Gevaarlijkste Wegen samen met zangeres en theatermaakster Lakshmi door het noordoosten van Turkije.
Noordoost-Turkije staat bekend om haar ruige bergen, eindeloze vlaktes en multi-etnische bevolking. Slagen deze avonturiers erin om al het natuurgeweld te weerstaan?


Nieuw: Van je familie moet je het hebben

SBS 6
21:25 uur

In deze nieuwe quiz wordt de hoofdkandidaat met een smoes naar de studio gelokt. De kandidaat die tot zijn of haar verbazing de hoofdrol in de quiz speelt, ziet in de studio vijftien familieleden en vrienden. Zij hebben de acht vragen uit de quiz al eerder beantwoord. Presentatoren Leonie ter Braak en Leo Alkemade vuren de vragen nu af op de hoofdkandidaat. Bij elk verkeerd antwoord moet de kandidaat drie leden van zijn aanhang buitenspel zetten. Daarvoor moet hij of zij inschatten wie het antwoord waarschijnlijk ook niet goed had. Dat kan pijnlijke keuzes opleveren.


Lago di Beau: Claudia de Breij & Ruud de Wild

RTL 4
21:35 uur

Deze week zijn cabaretière Claudia de Breij en radio-dj Ruud de Wild te gast bij Beau aan het prachtige Comomeer in Noord-Italië. Afgelopen jaar was Ruud de Wild maandenlang niet te horen op de radio, omdat bij hem darmkanker was geconstateerd. Daarvoor moest hij een behandeling ondergaan met een lange revalidatie tot gevolg. Hij spreekt openhartig over deze ziekte.


Denkend aan Holland, de Elfstedentocht: met Piet Paulusma

NPO 1
21:37 uur

In alle vroegte vertrekken Janny, André en hond Nhaan uit Workum, op weg naar Bolsward. Ze krijgen in Denkend aan Holland gezelschap van de heersende winnares van de Elfstedentocht, Klasina Seinstra. Ook gaan ze langs Piet Paulusma. Onderweg naar Harlingen gebeurt er iets heel onverwachts, waardoor de rest van hun Elfstedentocht in gevaar komt.


Terug: Andere Tijden Sport

NPO 1
22:24 uur

Tom Egbers duikt in Andere Tijden Sport weer in sportverhalen uit het verleden. De komende zondagen, in aanloop naar de Winterspelen in Peking, zijn dat winterverhalen. Te beginnen met 'Het gouden trauma van Sotsji' over de 500 meter bij de mannen in 2014.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nieuwe SBS6-quiz Van je familie moet je het hebben of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV