Wanneer en hoe laat is BOOS over The Voice of Holland te zien?

Wanneer en hoe laat is BOOS over The Voice of Holland te zien?
Tim Hofman onthult grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van populaire tv-show

Kijktip :

Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland hier bekijken.

Heel Nederland, en Hilversum in het bijzonder, kijkt uit naar de aflevering van BOOS over het grensoverschrijdende gedrag bij The Voice of Holland. Tim Hofman en zijn redactie namen het gedrag van onder anderen Jeroen Rietbergen, Ali B en Marco Borsato onder de loep. Maar wanneer is de reportage te zien?

Donderdag
BOOS wordt alleen op YouTube uitgezonden, al is natuurlijk de vraag of BNNVARA er niet goed aan zou doen om het reportageprogramma deze keer ook op tv te programmeren. De schandalen rondom de populaire tv-show zijn immers het gesprek van de dag en dat zou natuurlijk flink hoge kijkcijfers kunnen opleveren voor de omroep. Vooralsnog staat BOOS echter nog niet in het tv-uitzendschema waardoor we moeten uitwijken naar YouTube. Daar, en op Gids.tv, is BOOS over The Voice of Holland donderdagmiddag vanaf 16:00 uur te zien.

'Ali B is het heftigste'
Tim Hofman wil nog niet al teveel loslaten over wat we precies gaan zien in het programma maar volgens de laatste berichten zal de aandacht voor een groot deel uitgaan naar Ali B. "Dat schijnt het heftigste te zijn", vertelde Albert Verlinde zondagavond in Shownieuws. Tegen de rapper is aangifte gedaan wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag, iets dat door hem overigens stellig ontkend wordt.

UPDATE 19-1: tweede aangifte tegen Ali B, RTL schort samenwerking met rapper op

BOOS over The Voice of Holland is donderdag 20 januari vanaf 16:00 uur te zien op YouTube en op de site van Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wanneer en hoe laat is BOOS over The Voice of Holland te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV