Dinsdag 18 januari in Down the Road: ziplinen en chique diner

Dinsdag 18 januari in Down the Road: ziplinen en chique diner
Met Gordon op reis door Nederland

Kijktip :

Dinsdag (18 januari) is de tweede aflevering van Down the Road te zien op SBS6. In de Nederlandse versie van dit van oorsprong Vlaamse programma gaat Gordon met een groep jongeren met het syndroom van Down op pad door Nederland.

Down the Road gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ziplinen
Ook in deze aflevering staat de zeven levenslustige jongeren weer de nodige spanning en sensatie te wachten. Velen van hen moeten namelijk hun hoogtevrees zien te overwinnen wanneer ze samen met Gordon gaan ziplinen: met een kabelbaan van grote hoogte naar beneden roetsjen. Dat is echter niet de enige bijzondere activiteit.

Diner
Zo gaan de jongeren ook geheel zelfstandig kleding shoppen voor een chique diner in een kasteel. Verder is te zien hoe Nick zijn relatie met Thirza officieel wil maken. Daarom gaat hij samen met Tiemen op pad om een mooi cadeautje voor haar te kopen, dat als verrassing wordt gegeven. En Liam schakelt Kai in voor een heuse fotoshoot.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 18 januari in Down the Road: ziplinen en chique diner of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV