Dinsdag in DNA Onbekend: Gozina wil weten wie haar echte vader is

Dinsdag in DNA Onbekend: Gozina wil weten wie haar echte vader is
Nakomertje in gezin van met zeven broers en zussen

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van DNA Onbekend, dinsdag 18 januari te zien op NPO 1, helpt presentatrice Dionne Stax weer diverse Nederlanders bij de zoektocht naar hun afkomst en biologische familie.

DNA Onbekend gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nakomertje
Deze week heeft Stax een ontmoeting met de nu 44-jarige Gozina. Zij is een nakomertje in een gezin met zeven broers en zussen, maar zij vraagt zich af wie haar echte vader is. Er valt namelijk iets op aan het gezin: drie van de broers en zussen zijn donkerder dan de rest. Moeder Anna geeft toe dat deze kinderen niet van vader Andries zijn.

Arbeidsmigranten
Volgens haar zijn de broers en zussen verwekt bij de Marokkaanse arbeidsmigranten die een tijd lang een kamer bij ze huurden. Gozina wil weten hoe het met haar zit, maar volgens haar moeder is zij wél van vader Andries. Ze twijfelt echter en nu haar ouders overleden zijn wil ze duidelijkheid. Was Andries wel haar echte vader - of niet?

DNA Onbekend is elke dinsdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA Onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in DNA Onbekend: Gozina wil weten wie haar echte vader is of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV