Maandag in Beau: oud-deelnemers The Voice of Holland delen hun ervaringen

Maandag in Beau: oud-deelnemers The Voice of Holland delen hun ervaringen
De gasten van Beau van maandag 17 januari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op maandag 17 januari.

De gasten bij Beau van maandag 17 januari

  • Het seksueel wangedrag bij The Voice of Holland is het nieuws van het weekend. Bij Beau zijn maandagavond twee oud-kandidaten te gast.Kirsten Berkx en Nienke Wijnhoven vertellen over hun ervaringen.
  • Het ene na het andere schandaal komt naar buiten over de cultuur achter de schermen bij The Voice of Holland. Aan tafel bij Beau tv-recensent Angela de Jong, Marc-Marie Huijbregts en advocaat Meike Lubbers.
  • Een internationaal coldcaseteam ging vijf jaar lang op zoek naar de verrader van de familie Frank. Maar hebben ze die ook echt gevonden? Beau bespreekt het met crime-deskundige Kees van der Spek en journalist Hans Knoop.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Beau: oud-deelnemers The Voice of Holland delen hun ervaringen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV